Den här webbsidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Genom att fortsätta använda webbsidan bekräftar du att du har fyllt 25 år.

Cikera

Honungsbryggeriet "Medovyy Spas" etablerades den 14 oktober 2018 i Brovary, Kyiv-regionen. Detta är en av det första mjödbryggeriet i industriell skala i Ukraina. Mjödfabrikens utrustning är certifierad av HACCP, ISO-certifikat, en italiensk vintappningslinje har installerats.
Produktionskapaciteten är en halv miljon flaskor per år. Ukraina är en av de fem största exportörerna av honung i världen och just därför har fabriken mycket bra förutsättningar för produktion av kvalitetsdrycker.
Alla drycker är gjorda av naturlig honung, bär och direkt pressad fruktmust utan tillsatts socker och alkohol. En harmonisk kombination av uteslutande naturliga ingredienser ger drycken en delikat smak, blommig arom, tät konsistens och tydlig eftersmak. De tillverkas utan konstgjorda komponenter, ytterligare alkoholer eller tillsatser. Honungs konserverande egenskaper och dess jäsning med frukt- och bärmust gör att dem kan bevara den hela komplexitet.
  • Ukrainskt mjöd - Cikera. Läs mer...
  • Ukrainskt mjöd - Cikera. Läs mer...
  • Ukrainskt mjöd - Cikera. Läs mer...
  • Ukrainskt mjöd - Cikera. Läs mer...
  • Ukrainskt möjd - Cikera. Läs mer...

Vill du komma i kontakt med oss fyll i formulär: