Den här webbsidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Genom att fortsätta använda webbsidan bekräftar du att du har fyllt 25 år.


Alla Cikera drycker är gjorda av naturlig honung, bär och direkt pressad fruktmust utan tillsatts socker, alkohol, smak- eller färgämnen.

Ukrainskt mousserande mjöd Made in Ukraine

Ukrainskt honung Pet-Nat, Rosé - Naturvin

Pet Cat Rosé är en Pet Nat av naturligt fermenterad lindhonung,  röda och svarta vinbär, björnbär och äppelmust.   Dryck utan tillsatt alkohol och socker med pärlande karaktär och krispig syra. Pet Cat har en uppfriskande arom av blommande lind, röda bär och bivax. Pet Cat har rosé färg. Eftersmaken lämnar nyanser av röda bär och gröna äpplen.

OBS! Begränsad parti med ca 600 flaskor. Serveras vid 6 -10 °C                 
Vol. 750 ml - 8% alk.
Systembolagets artikeln nr.: 55592-01

Ukrainskt mousserande mjöd Made in Ukraine

Ukrainskt honung Pet-Nat - Naturvin

Pet Cat är en Pet Nat av naturligt fermenterad lindhonung. Dryck utan tillsatt alkohol och socker med pärlande karaktär och krispig syra.      Pet Cat har en uppfriskande doft av blommande lind och en ton av bivax. Det har ljus gyllene färg. Eftersmaken lämnar fräscha toner av äpplen och påminner om blommande trädgårdar.

OBS!  Begränsad parti med ca 600 flaskor. Serveras vid 6 - 10 °C
Vol. 750 ml - 8% alk.

Systembolagets artikeln nr.: 57982-01

Ukrainskt mjöd Made in Ukraine

Ukrainskt mjöd - Cikera special

Cikera Special är aromatisk sortmjöd baserad på lindhonung och krusbärsjuice. Detta ger drycken en ljus solig färg med gröna reflektioner och en intressant, rik, ojämförlig intensiv arom. En balanserad dryck med behaglig syra och lång eftersmak. Rekommenderas för fågelrätter, mellanlagrade ostar.  Mjöd lagrat i 1 år innan buteljering.     

OBS!  Begränsad parti med ca 750 flaskor. Serveras vid 10-12 °C. 
Vol. 750 ml - 13% alk.

Systembolagets artikeln nr.: 57189-01  

Ukrainskt mjöd Made in Ukraine

Ukrainskt mjöd, Cikera ruby - semi sweet

Cikera Ruby, halv sött aromatiskt mjöd baserad på honung och naturlig juice av körsbär, äpplen, rönnbär. Drycken har en bärig och fruktig karaktär samt djup rubinfärg. En balanserad dryck med behaglig syra och lång eftersmak. Rekommenderas för kötträtter med söta såser samt som aperitif och digestif. Mjöd lagrat i 1 år innan buteljering.      

OBS!  Begränsad parti med ca 750 flaskor. Serveras vid 10-12 °C.
Vol. 750 ml - 14% alk.
Systembolagets artikeln nr.: 55390-01

Ukrainskt mjöd Made in Ukraine

Ukrainskt mjöd, cikera rött

Cikera Rött är aromatiskt mjöd baserad på honung och naturlig juice av körsbär, äpplen, rönnbär. Drycken har en bärig och fruktig karaktär samt djup rubinfärg. En balanserad dryck med behaglig syra och lång eftersmak. Rekommenderas för kötträtter med söta såser samt som aperitif och digestif.  Mjöd lagrat i 1 år innan buteljering.  

OBS!  Begränsad parti med ca 750 flaskor. Serveras vid 12-14 °C.
Vol. 750 ml - 14% alk.

Systembolagets artikeln nr.: 55975-01